Lino Golden, făcut praf de Antonia, după mesajul de mulțumire dedicat ei și lui Alex Velea: „Doare al naibii de tare”

 

La scurt timp după ce Lino Golden le-a mulțumit Antoniei și lui Alex Velea pentru anii în care au avut grijă de el și l-au adus în punctul în care se află, artista a dat de pământ cu rapper-ul și l-a acuzat de falsitate.

Un nou scandal de proporții a luat lumea mondenă pe sus! Odată cu anunțul lui Lino Golden că a rupt orice relație de prietenie cu Alex Velea, lumea l-a pus la zid și l-a etichetat drept o persoană ingrată, care uită de persoanele care l-au propulsat în industria muzicală.

În speranța că-și va recâștiga publicul, Lino Golden a scris un mesaj de mulțumire adresat Antoniei și lui Alex Velea, în care a mărturisit că a încheiat un capitol din viața lui.

”Mulțumesc din suflet că m-au luat la ei în casă, că m-au crescut că au avut grijă de mine și că mi-au dat un sens în viață. Se încheie aici un capitol din viața mea. O să rămân veșnic recunoscător și cu respect. Viața merge înainte”, a scris Lino pe Instagram.

La câteva minute de la publicarea mesajului, Antonia a reacționat și s-a arătat extrem de dezamăgită de modul în care Lino Golden gestionează situația. Mai mult decât atât, artista s-a declarat rănită și șocată de faptul că omul de care a avut grijă, atât ea, cât și Alex Velea, le-a întors spatele, atât de brutal și urât.

”Scuzele și mulțumirile se exprimă față în față... dacă ești sincer. Nu virtual doar să dai bine. Atât de dezamăgită și de șocată! Doare al naibii de tare... Asta se aplică la toți 3!”, a scris Antonia pe Instagram.

Scandalul de proporții a fost declanșat de confesiunile lui Lino Golden, după operația de înlăturare a surplusului de piele rămas după ce a slăbit zeci de kilograme. Rapper-ul le-a spus celor din mediul online că oamenii care îi erau odată apropiați (Alex Velea, Antonia și familia Golden Boy) râd de el și își bat joc, lucru pe care nu îl poate accepta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest