Lino Golden, mesaj dur pentru cei care îl vor la pământ: „Nu o să mă opresc niciodată!”

 

Lino Golden nu a trecut prin cea mai roz perioadă a vieții sale. După ce s-a operat pentru a scăpa de surplusul de grăsime acumulat după ce a slăbit brusc, între rapper și Alex Velea s-a declanșat un război monstru, pe care zilele trecute l-au încheiat, odată cu prietenia lor. Acum, tânărul a avut de transmis un alt mesaj dur tuturor celor care îl vor la pământ!

După scandalul de proporții în care a fost implicat cu Alex Velea, cel care îl apreciau odinioară, s-au împărțit în două tabere. Cei care îl susțin necondiționat și cei care îl blamează pentru atitudinea pe care a avut-o față de tatăl adoptiv. Iar pentru persoanele care s-au întors împotriva lui, rapper-ul a ținut să le transmită câteva cuvinte.

Pe pagina sa de instagram, Lino Golden a dezvăluit că încă de la o vârstă fragedă s-a confruntat cu neajunsurile, în timp ce toți ceilalți apropiați ai săi, nu duceau lipsă de nimic.

”Când eram copil visam să pot să am tot ce am. Toți aveau, eu nu aveam”, a scris Lino Golden pe pagina sa de Instagram.

Însă prin foarte multă muncă și dedicare, iată că a ajuns la nivelul după care tânjea încă din copilărie. Mai mult de atât, Lino Golden i-a numit pe cei care îl vorbesc de rău „total irelevanți” și a ținut să le spună că nu se va opri niciodată pentru visul lui.

”Am muncit și muncesc zilnic pentru tot ce am. Haterii/oamenii care mă vorbesc sunt total irelevanți pentru mine sau pentru visul meu. Nu o să mă opresc niciodată așa că obișnuiți-vă cu Lino”, a fost mesajul cântărețului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest