Lista actrițelor de succes de la Hollywood cărora li s-a spus că sunt prea urâte pentru o carieră în cinematografie/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! Multe actrițe care acum se bucură de un succes răsunător la Hollywood au fost criticate, la început de drum, pentru aspectul fizic! Mai mult de atât, li s-a spus chiar că nu vor reuși niciodată în lumea cinematografiei din cauza modului în care arată!

Printre actrițele care ar fi putut să nu cunoască succesul de proporții de care se bucură astăzi la Hollywood se numără Jennifer Lawrence, care a fost respinsă de nenumărate ori de producători, pe motiv că este prea grasă pentru o carieră în cinematografie!

Vedeta a povestit un episod în care a fost amenințată că va fi concediată dacă nu scapă de kilogramele în plus cât mai repede: "Mi-au pus în faţă cele mai nereuşite poze cu trupul meu, spunându-mi să le folosesc ca motivaţie pentru dieta mea", a povestit Lawrence, care nu mai permite niciunui producător să folosească cuvântul „dietă” în fața ei.

În ciuda criticilor pe care le-a suportat, Jennifer Lawrence a reușit să își facă un renume printre greii de la Hollywood, la vârsta de 23 de ani câștigând primul Oscar, fiind una dintre cele mai tinere actrițe care au intrat în posesia premiului mult dorit de staruri.

O altă divă care s-a lovit de critici referitoare la aspectul său fizic este Barbra Streisand care a fost pusă la zid de producători din cauza nasului mult prea mare. Vedeta a dezvăluit că printre oamenii care au comentat modul în care arată s-au numărat și membri familiei. Mama sa îi spunea că nu este suficient de frumoasă pentru a fi un star de cinema, iar tatăl vitreg i-a zis într-o zi că „Nu-ţi cumpăr îngheţată pentru că eşti prea urâtă!". În ciuda tuturor săgeților care au fost aruncate asupra ei, Barbra Streisand a cunoscut atât succesul la Hollywood, cât și pe Broadway.

O altă actriță de succes de la Hollywood căreia i s-a spus că nu va deveni niciodată un star de cinema este Kate Winslet, care s-a izbit adesea de păreri negative despre aspectul ei fizic: "Mi se spunea că sunt prea grasă şi că am picioare urâte. O profesoară de actorie mi-a zis, când aveam 14 ani, că s-ar putea să am o şansă dacă mă voi mulţumi cu roluri de grăsuţă". Vorbele profesoarei au reușit doar să o întărească și să creadă și mai mult în visul ei. Mai mult de atât, criticile primite în adolescentă reprezintă motivul pentru care Kate miliează cu fiecare ocazie pentru ideea de a-ți urma visurile și pentru a nu acorda importanță gurilor răutăcioase. "Orice tânără care a fost lovită de critici ce ucid vise, din partea profesorilor, a prietenilor sau chiar a părinţilor, nu trebuie să le asculte. Eu asta am făcut: am mers înainte şi mi-am depăşit temerile şi nesiguranţele". 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest