Liviu Kevin, după ce a aflat că Dodo are un nou iubit: „Nu se lasă până nu mă duc la pușcărie!”

 

Tatăl copilului Doiniței Ioniță e foc și pară după ce aceasta a lăsat un alt bărbat să se apropie de cel mic.

 

Liviu Kevin nu și-a mai putut stăpâni nervii și a izbucnit în direct la Antena Stars, după ce a aflat că Dodo și-a refăcut viața. Artistul a părut de-a dreptul șocat de declarațiile făcute de cântăreață, spunând inițial că aceasta balivernează. În direct la Antena Stars, Liviu Kevin a explicat că, din punctul lui de vedere, faptul că Dodo a primit o mașină este o minciună foarte mare, argumentând că nu are permis, astfel că i-ar fi inutil un astfel de cadou.

 

Liviu Kevin consideră că nu este normal ca Dodo să se implice într-o nouă relație și să ducă în casă un necunoscut în timp ce copilului lui are doar două luni. Totodată, este extrem de surprins de relația pe care o are Dodo acum, asta fiindcă în urmă cu două luni l-ar fi sunat să se împace, totul de dragul copilului.

 

"Eu nu înțeleg! Eu cred ca e o minciuna, ea nici nu are permis. Ea minte mult. Buna sau rea, o consider mama copilului meu. Eu am foarte multe dovezi. Este o mincinoasa și o prefăcută. Sa își refacă viața și sa fie fericita, nu am nimic împotrivă. Dar să-mi dea voie să îmi văd copilul. Eu am dat-o in judecată ca sa îmi recunosc copilul. Ea s-a rugat de mine in urma cu 2 luni sa ne împăcăm. Că ea acceptă să fiu și cu alta, de dragul copilului. Păi dacă eu o băteam, îmi mai dădea mesajele astea", a declarat Liviu Kevin la Antena Stars.

 

Artistul nu s-a mai putut abține însă în momentul în care a auzit că un necunoscut se comportă cu fiul lui de parcă i-ar fi tată. Liviu Kevin a explodat, spunând că nu este deloc normal ceea ce se întâmplă și o să lupte cu orice preț ca sa își recunoască copilul și să știe cine este tatăl lui adevărat. "Să-și refacă viața, cu un bebeluș de două luni, nu spun mai multe. Fetița asta nu se lasă pana nu ma duc la pușcărie. In loc sa îmi faci mie cunoștința cu copilul meu, face la un străin? Ce înseamnă asta? Nu mai zic nimic!”, a mai spus Liviu Kevin

 

Replicile lui Liviu Kevin au fost determinate de următoarea declarație făcută de Dodo la Antena Stars: "Am primit accesata mașina cadou. Da, așa este. Este vorba despre cineva nou. Mi am refăcut viața și sunt foarte fericita. Vreau sa țin aceasta persoana pentru mine momentan. Iubitul meu este foarte fericit alături de mine și de Patric. Nu puteam sa îl mai dezlipesc pe cel mic de el. Partenerul meu este foarte înțelegător, chiar stă foarte mult și cu băiețelul."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest