Liviu Puștiu și-a organizat petrecerea de ziua de naștere în timp record: „Un prieten mi-a dat o vilă, să fac acolo”

 

Manelistul a povestit în exclusivitate pentru Antena Stars cum s-a decis brusc să-și facă ziua de naștere.

 

Liviu Puștiu este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști autohtoni, dar puțină lume știe că artistului nu-i place deloc să-și serbeze ziua de naștere. Nu a mai făcut-o de la majorat și asta pentru că i se pare că nu ar fi prea multe de celebrat, dat fiind că îmbătrânește. În exclusivitate la Antena Stars el și-a expus opinia cu privire la sărbătorirea aniversărilor, dar a mărturisit că în acest an a decis, în doar jumătate de oră, să le dea un grătar prietenilor apropiați. Imediat ce a luat decizia s-a găsit un amic care să-i pună la dispoziție vila sa dintr-un cartier rezidențial de la marginea Capitalei.

 

„Nu am sărbătorit niciodată pentru că, cu cât înaintezi în vârstă parcă nu îți mai vine să petreci, că parcă îți trece viața și ți se pare că îmbătrânești, apar fire albe. (...) Acum m-am gândit eu după câte am întâmpinat în viața asta, după cât am muncit de mic copil, parcă nu am avut atâtea zile onomastice, decât la 18 ani îmi aduc eu aminte ultima mea zi onomastică. (...) Acum o oră m-am hotărât, am sunat undeva la un cartier rezidențial, un prieten bun, cunoscut, mi-a dat o vilă de-a lui să fac acolo”, a mărturisit Liviu Puștiu, pentru Antena Stars.

 

Firesc, hotărându-se în timp record să se serbeze, Liviu Puștiu a dat și o serie de telefoane să își cheme invitații. A sunat zece persoane, dar se așteaptă la 50 de musafiri! „N-am organizat nimic, acum o jumătate de oră am zis să dăm drumul la grătar. Eu am sunat vreo 10-15 prieteni de ai mei, dar acum m-au sunat vreo 50 că vin. (...) Câte mesaje am primit azi, le mulțumesc tuturor (...) Cred că vin toți colegii de breaslă”, a mai spus manelistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest