Liviu Vârciu, în lupta cu o răceală puternică, dar hotărât să își petreacă ziua de naștere într-un mod memorabil

 

Prezentatorul TV se confruntă cu probleme de sănătate și a făcut primele declarații despre starea sa într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars. Potrivit lui Vârciu, el a răcit destul de des în trecut, însă în ultima perioadă nu a mai făcut acest lucru. În ciuda acestui fapt, acum se simte foarte rău și este nevoit să stea la pat de o săptămână.

Liviu Vârciu a efectuat un test COVID-19 care a fost negativ, astfel că este convins că afecțiunea sa este cauzată de sezonul rece. Vârciu a adăugat că fiul său a venit acasă de la grădiniță cu nasul înfundat, iar fiica sa a luat ceva de la școală și toate acestea l-au afectat și pe el.

''Eu sunt omul care răcește des, o dată pe lună, de 12 ori pe an și nu am răcit de ceva timp, de după Covid, cred că sistemul meu imunitar s-a pus pe picioare și când am văzut că am răcit chiar m-am bucurat și am zis să dau de băut.

A fost bine două zile, dar a treia zi m-a trântit la pat. Astăzi am o săptămână de când stau la pat și este din ce în ce mai rău. Mă trezesc din ce în ce mai rău. Mi-am făcut și test Covid și nu am nimic. Am foarte mulți prieteni care sunt medici și directori la spitale și am sunat și mi-au spus că este din cauza sezonului.

Matei a venit acasă cu nasul înfundat de la grădiniță, fata mea a luat ceva de la școală și fiind mai puternici decât mine, pentru că eu sunt veriga slabă, din casă, și eu mă îmbolnăvesc. Doamna Anda nu are nimic și strănut și tușesc pe ea și nu mai pot de nervi din cauza asta.'', a declarat Liviu Vârciu, în exclusivitate, la Antena Stars

În ciuda stării sale de sănătate, Liviu Vârciu își va sărbători ziua de naștere vineri și speră să se refacă cât mai repede pentru a putea sărbători alături de cei dragi. Vârciu a mărturisit că nu și-a mai sărbătorit ziua de naștere de doi ani și că ar fi dezamăgit să își petreacă această zi la pat. Cu toate acestea, el este hotărât să își păstreze optimismul și să lupte împotriva răcelii.

''Doar că vineri fac 42 de ani și problema este că nu aș vrea să fac în pat, acasă. La 40 nu m-am serbat, la fel și la 41 de ani.'', a declarat Liviu Vârciu, în exclusivitate, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest