Liviu Vârciu își serbează astăzi ziua de naștere. ''Pe vremuri făceam petrecere cu 15 fete”

 


Liviu Vârciu este unul dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Astăzi, prezentatorul TV  a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani. Cu această ocazie specială, Liviu Vârciu a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare. Acesta le-a mărturisit fanilor săi că, în trecut, își sărbătorea ziua cu multe domnișoare în jrului său, dar acum situația s-a schimbat și o are doar pe Anda Călin. 

''Pe vremuri de ziua mea făceam petrecere cu 10-15 fete și 4 fermecați, după ani și ani, la 41 de ani fac petrecere cu o singură fată. Mulțumesc, iubirea mea!'', a declarat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Iubita prezentatorului TV l-a surprins chiar la miezul nopții cu o urare specială, dar și cu un tort. Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii. Cei doi sunt împreună de cinci ani, însă nu mai e un secret că, în 2018, au fost despărțiți vreme de patru luni, din cauza neînțelegerilor.

Recent, Anda Călin a vorbit despre relația pe care o are cu Liviu Vârciu. Potrivit acesteia, lucrurile merg foarte bine între ei, însă există și momente în care au discuții mai aprinse.

Mă înțeleg foarte bine cu Liviu chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare. Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțiti patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”, a spus Anda Călin pentru playtech.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest