Liviu Vârciu, mărturisiri cu ochii în lacrimi, despre cel mai mare regret din viața lui! „Puteam să o fac”

 

Liviu Vârciu este cunoscut în showbiz-ul autohton pentru energia debordantă pe care o are și pentru ușurința cu care poate pune zâmbete pe buzele oamenilor. Cu toate acestea, în ciuda feței vesele pe care o afișează, actorul poartă în suflet o mare povară care îl macină și în ziua de astăzi.

Chiar dacă este unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenă, când vine vorba copilărie și de viața pe care a avut-o alături de părinții săi, Liviu Vârciu este extrem de discret.  Însă, în urmă cu ceva timp, a decis să își deschidă sufletul și să vorbească despre cel mai mare regret din viața sa care are legătură chiar cu oamenii care l-au adus pe lume.

În timpul succesului pe care a avut-o în trupa L.A, Liviu Vârciu și-a neglijat părinții și nu i-a ajutat așa cum ar fi putut și cum ar fi trebuit, apăsare pe care încă o simte în suflet, chiar dacă au trecut destul de mulți ani.

”Nu mi-am ajutat părinții cum ar fi trebui să îi ajut cât am fost în LA. Asta regret cel mai mult și mai mult, că nu mi-am ajutat familia caând puteam să o fac”, a spus Liviu Vârciu cu ochii în lacrimi. 

Fratele lui a murit într-un accident auto

O altă durere care îi mistuie interiorul este pierderea fratelui său. Ionuț Vârciu și-a pierdut viața în urmă cu zece ani din cauza unui accident auto, iar tragedia a picat ca un trăsnet pentru întreaga familie, marcându-l pe viață pe Liviu Vârciu.   


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest