Liviu Vârciu, schimbat total, după ce a devenit tată de băiat: „Nu mai fac tâmpenii”

 

Liviu Vârciu a devenit tată de băiat, în urmă cu patru luni, partenera de viață, Anda Călin împlinindu-i cea mai mare dorință! Cei doi mai au o fetiță, în vârstă de patru ani, însă, odată cu venirea pe lume al celui de-al doilea copil, viața lor s-a schimbat total.

Recent, Liviu Vârciu și Anda Călin au oferit un interviu pentru „Acces Direct”, în care au dezvăluit cum li s-a schimbat viața, dar și cum se descurcă acum cu doi copii mici. După ce și-a văzut împlinit visul, acela de a deveni și tată de băiat, dat fiind că deja are două fete, actorul a mărturisit că trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

“Eram fericiți acum patru ani. Eram liniștiți, dormeam, puteam să plecăm, puteam să mergem să facem un șpriț, puteam să facem multe lucruri în casă. Lăsând gluma la o parte, ne-a schimbat în bine, ne-a maturizat un pic. Nu mai fac tâmpeniile pe care le făceam, cheltuielile”, a declarat Liviu Vârciu pentru Xtra Night Show.

La rândul ei, Anda Călin a mărturisit că simte o bucurie imensă atunci când vorbește cu fetița ei, Anastasia, pentru că acum micuța a mai crescut și se pot înțelege. Iar bucuria este completată perfect de zâmbetul bebelușului pe care l-a adus pe lume, în urmă cu patru luni.

„Acum că Anastasia este mare și pot să mă înțeleg cu ea și pot să comunic altfel față de cum comunic cu bebelușul care are 4 luni, automat atenția mea și fericirea mea e mai mare când pot să mă înțeleg cu ea. Dar eu am instinctul foarte dezvoltat și pentru bebeluș, adică deja numai când râde la mine am impresia că wow, ce frumos e. Liviu e un tată foarte bun”, a pus Anda Călin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest