Lizeta Haralambie, primele declaraţii după ce a depus actele pentru cununia lui Radu Mazăre VIDEO

 

Lizeta Haralambie este omul de încredere şi avocatul lui Radu Mazăre. Aceasta a făcut primele declaraţii, imediat după depunerea actelor necesare pentru cununia fostului edil al Constanţei. Dacă cererea înaintată va fi acceptată, acesta va fi un bărbat căsătorit după 5 iulie.

În decursul zilei de marţi, Lizeta Haralambie a depus cererea necesară pentru cununia civilă a lui Radu Mazăre cu aleasa inimii lui.

„Eu doar am venit să fac rezervarea, să discut, să prezint cererile de la penitenciar şi urmând să vin cu Roxana, pentru că trebuie să fie ori el, ori ea. Va merge un ofiţer la penitenciar. Vorbesc cu Roxana zilnic. E nerădbătoare să îl vadă pe Radu. Pentru ea este important Radu. Nu ştiu nimic de haine, o să merg să vorbesc cu Radu. E o căsătorie din dragoste 100%. Dacă Radu a făcut acest pas este clar că este din dragoste. Roxana şi Radu formează un cuplu de peste 15 ani, a crescut cu el, este important Radu pentru ea, este şi tată şi prieten şi amic. Da, o să merg la penitenciar acum”, a declarat Lizeta Haralambie, conform Antena Stars.

Fratele fostului edil i-a făcut un cadou neaşteptat

Mihai Mazăre a mărturisit că el a fost cel care a plătit verighetele şi că nu îşi mai vrea banii înapoi, fiind dar de nuntă pentru fostul edil al Constanţei. Tot acesta a dezvăluit faptul că nici nu se poate vorbi de cununie religioasă, mai ales în situaţia în care se află, dar că aşteaptă să vadă, în timp, cum vor evolua lucrurile.

"Nu poate fi o nuntă la penitenciar. E vorba doar de o ceremonie de cununie simplă, la care vor participa zece membri ai familiei şi cei doi în cauză: Radu şi Roxana. Verighetele mi-au ajuns mie astăzi dimineaţă, ele sunt plătite de mine. Sunt cadoul meu, eu oricum voi fi cel care va semna ca martor la cununia civilă. Cununia religioasă nu va fi deocamdată, vom vedea cum mai evoluează lucrurile, poate o va face când va termina perioada de detenţie. Radu Mazăre va fi îmbrăcat cu costumul cu care merge şi la Înalta Curte, pentru că nu îi permit condiţiile să aibă o altă ţinută şi să o aibă în penitenciar. Nici nu ar avea nevoie de ea, i-ar ocupa loc acolo. Urmează să depună avocata astăzi cerere la Primăria Sectorului 5 şi să vedem dacă primăria va avea disponibil un ofiţer de stare civilă; în principiu am vrea ca această cununie civilă să o ţinem pe 10 iulie", a spus fratele lui Radu Mazăre, la un post TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews