Locul inedit unde și-a sărbătorit Iulia Sălăgean ziua de naștere: „Așa am petrecut și anul trecut!”

 

Fosta iubită a lui Alex Bodi a îmbinat spiritualitatea cu distracția la ziua ei de naștere.

 

Iulia Sălăgean își serbează ziua de naștere într-un mod mai puțin obișnuit pentru vedetele din showbiz-ul românesc. Însoțită de o prietenă foarte apropiată ea a mers la o mânăstire, fapt ce i-a oferit liniște sufletească, dar și emoție atunci când tot personalul lăcașului de cult i-a cântat „La mulți ani”. În cea de-a doua parte a zilei a fost parte de surprize din partea găștii de prietene, după cum a povestit în exclusivitate pentru Antena Stars.  

 

 ‘’De ziua mea am fost chiar la o mănăstire. Așa am petrecut și anul trecut, cu o prietenă care este născută în aceeași zi cu mine, după care am venit acasă și m-a așteptat o surpriză. Prietenele mele m-au așteptat în casă, cu baloane, tort și ieri am ieșit puțin. Nu am primit vreun mesaj emoționant de la o persoană anume. Cel mai emoționant moment a fost chiar la mănăstire când ne-a cântat toată biserica ‘’La mulți ani’’, preoții și toată lumea. Am avut puțin din toate și distracție, și surprize, și a fost așa liniștitor pentru suflet la mănăstire. Am avut din toate. Cea mică este mereu cu mine. A fost și la mănăstire și aseară în oraș. Am fost la un restaurant’’, a declarat Iulia Sălăgean pentru Antena Stars

 

De asemenea nici Alex Bodi nu a uitat de mama copilului său de ziua ei de naștere. Iulia Sălăgean a mărturisit că Alex Bodi i-a transmis și el ‘’La mulți ani’’. „Da, normal. Ar fi fost culmea să nu îmi dea’’, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest