Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a dezvăluit numele copilului! „Am curaj să mai fac un copil”

 

Adriana Bahmuțeanu este gata să devină mamă pentru a treia oară la 48 de ani. Logodnicul George a mărturisit la Antena Stars că pregătirile sunt în toi.

 

Adriana Bahmuțeanu, 48 de ani, trăiește alături de George o a doua tinerețe. Se simte din nou puștancă, așa cum declara penitru Antena Stars nu cu mult timp în urmă, drept urmare, în ciuda vârstei, plănuiește să devină mamă pentru a treia oară, vedeta mai având doi băieți cu Silviu Prigoană.

 

Relația cu noul iubit decurge ok, aspect demonstrat și de planurile pe care și le fac cei doi îndrăgostiți împreună. Femeie religioasă, Adriana Bahmuțeanu știe că fără Dumnezeu totul este imposibil, astfel încât în exclusivitate la Antena Stars a invocat divinitatea în tentativa de a avea un nou urmaș.

 

„Dacă dă Dumnezeu și un copil, da ne dorim! Eu am curajul să mai fac un copil și el, la fel!”, a spus Adriana Bahmuțeanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

George Reativan a declarat că pregătirile pentru împlinirea acestui deziderat sunt în toi și a dezvăluit și numele pe care-l va avea copilul cuplului. Omul de afaceri vrea să aibă o fetiță pe care să o cheme Carmen Alexandra. „Da, avem de gând să ne mărim și familia. Este o muncă în desfășurare. Ne-am dori fată. Ne-am gândit și la nume, Carmen-Alexandra”, a mărturisit George Reativan, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest