Lolrelai, după ce soția stomatologului a spus că a aflat tot de la televizor: ”Îmi ridică semne de întrebare”

 

Fosta concurentă de la iUmor a revenit cu o serie de noi declarații pe seama procesului cu medicul stomatolog pe care-l acuză că a abuzat-o.

Sunt luni bune de când Ștefania Costache, aka Lolrelai, își caută dreptatea în justiție, după ce a acuzat un medic stomatolog că a drogat-o și a abuzat-o sexual. De curând, soția medicului a apărut în fața magistraților, spunând că nu știa de ce se întâmplă, că a aflat totul de la televizor.

„Mi se pare exagerat faptul că ea a aflat tot ce s-a întâmplat de la televizor, a aflat de la o asistentă care i-a spus, care știa de la pacienta soției, care văzuse la emisiune la televizor, după un an și ceva a aflat. Nu știa nici de plângerea celorlalte victime, nu știa nici de plângerea mea, nu știa că am fost acasă la ea, a aflat totul odată cu noi. Nu știu ce încearcă. Dacă lucrurile stau așa cum le-a prezentat și a aflat despre mine, cât și despre cealaltă victimă, cât și despre celelalte șase plângeri formulate împotriva soțului ei, și încă îl crede, mie îmi ridică semne de întrebare”, a declarat Lolrelai, la Știrile Antena Stars.

Blondina a mai spus: „La întrebarea „De ce nu ați aflat, de ce nu v-a spus că a adus o pacientă acasă, de ce nu v-a spus că a ajutat-o, obișnuiește să ascundă lucruri”, ea a spus că el i-a ascuns că ar fi reacționat urât și a spus totuși că nu e de acord cum a gestionat situația cu pacientele. Ce înseamnă „a gestiona” ea ști. S-au cam contrazis în declarații”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest