Lolrelai, noi dezvăluiri despre scandalul sexual! Ce a spus stomatologul după ce pe geaca Ștefaniei s-au găsit urme de lichid seminal!

 

La Acces Direct, fosta concurentă de la iUmor a arătat că nu este dispusă să facă nici un fel de compromis în scandalul sexual cu dentistul său.

 

Ștefania Costache susține că o vizită la medicul stomatolog s-a transformat într-un calvar, după ce a fost drogată, apoi abuzată sexual. Vedeta a prezentat întreaga întâmplare la emisiunea Acces Direct, fapt care a determinat și alte șapte femei să rememoreze același coșmar cu același medic stomatolog.  

 

Fosta concurentă de la iUmor luptă de mai bine de un an pentru a-și găsi dreptatea. Cazul a intrat în atenția organelor de cercetare, iar de fiecare dată când are noi probe referitoare la coșmarul trăit în compania medicului de la clinica din Vitan, Ștefania Costache le face publice, astfel încât drama sa să nu rămână închisă într-un sertar. Ea pare dispusă la orice sacrificiu să-l vadă pe medic în spatele gratiilor. Chiar dacă nu-și amintește nimic din noaptea respectivă, urmele de lichid seminal ce aparține stomatologului, găsite pe geaca ei, sunt, în opinia vedetei, o probă suficientă care atestă ce s-a întâmplat în acea seară.  

 

”Nu văd niciun motiv medical. Starea pe care am putut să o observ eu nu părea a fi una alterată din punct de vedere medical. Persoana vătămată spunea că era amețită. Dacă aș fi constatat o problemă medicală gravă, aș fi mers cu aceasta la spital și în absența acordului acesteia”, a povestit medicul.

 

Ultima probă primită de Ștefania Costache din partea organelor de cercetare, anume urmele de lichid seminal ale stomatologului pe geaca sa, au determinat-o să fie mai hotărâtă ca niciodată în demersul său, acela de a-și găsi dreptatea. ”Nu știu cum ar fi fost dacă mi-aș fi amintit, pot să spun doar din perspectiva din care nu îmi amintesc și citesc niște chestii despre mine. Citesc că mi s-au întâmplat niște lucruri despre care nu știu”, a povestit Lolrelai.

 

Lolrelai s-a arătat și mai îndârjită atunci când a auzit explicația dentistului când a fost pus față în față cu noua probă. Atunci când a fost întrebat cum au ajuns urme din lichidul seminal pe geaca pacientei, medicul a povestit că nu își explică acest lucru. ”Nu știu, nu îmi explic”, a declarat stomatologul.

 

În opinia fostei concurente de la iUmor, proba descoperită în luna august pe geaca sa demonstrează clar faptul că medicul a mințit atunci când a afirmat că nu a atins-o pe pacienta lui. Mai mult decât atât, fiecăreia dintre paciente i s-a oferit o băutură carbogazoasă în cabinetul medicului, care nu era sigilată.

 

”E adevărat, numai că singurul element comun la toate victimele este acest gel anestezic, pe care ne-a pus să îl înghițim. Ei nu au căutat după acest drog al violului, de fapt, au căutat după alt timp de substanțe toxice, substanțele clasice, fix cel care era nevoie să îl caute, nu au căutat”, a mai spus Lolrelai.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest