Look de vară! Cum să-ţi faci singură şuviţe blonde cu cheltuieli minime

 
+2 click pentru
galerie

Dacă vrei un look de vară fără să faci schimbări radicale, îţi propunem şuviţele deschise la culoare pe care le poţi face singură acasă, cu nişte cheltuieli minime.

Pentru un look de vară proaspăt şi vesel, părul tău are nevoie doar de câteva şuviţe deschise la culoare în jurul feţei.

Ai nevoie de: o pereche de mănuşi, folie de aluminiu, pensulă pentru vopsea de păr, decolorant, un bol şi toate ustensilele necesare pentru vopsirea părului. Decolorantul se aplică după cum crezi tu pe şuviţele din jurul feţei, fără a ţine seama de grosimea lor sau cantitatea de substanţă aplicată. Ai nevoie de un look relaxat şi dezordonat, aşa că nu trebuie să ai mâna sigură a unui hair stylist.

Trucuri de care să ții cont când îți faci șuvițe blonde

Locul în care alegi să îți faci șuvițe blonde reprezintă cheia succesului. Așadar, ai grijă să îți încadreze frumos chipul. Specialiștii spun că secțiunile alese ar trebui să fie mai închise spre rădăcină și mai deschise spre vârf.

Șuvițele blonde ar trebui să îți complimenteze nuanța de bază a părului, nu să iasă în evidența inestetic. Nu contează în mod special dacă unele secțiuni sunt puțin mai groase sau mai deschise la culoare.

Dacă nu ai la îndemână folie de aluminiu, poți oricând să folosești vată. Tot ce trebuie să faci este să pui vată sub secțiunile pe care urmează să le decolorezi. 

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest