Lora, contraatac dur la Doiniţa Oancea: "E în postura de fostă care numără zilele"

 
+2 click pentru
galerie

Lora a avut parte de un divorţ elegant de Dan Badea, ruptura dintre ei fiind consemnată, în octombrie, la notar. Iată că în loc să aibă linişte să îşi vadă de proiecte vedeta s-a trezit într-un scandal de proporţii, fiind vehiculată ideea că între ea şi tour managerul ei ar fi mai mult decât o relaţie profesională. Mai noi, în ecuaţie a intrat şi Doiniţa Oancea, fosta iubită a lui Ionuţ Ghenu, care a lăsat loc de interpretări.

"Asupra Lorei nu ştiu dacă am avut semne de întrebare, dar în ultima vreme lucrurile mi s-au părut ciudate. Spre exemplu nu am înţeles reacţia Lorei din parcare când era cu Ionuţ şi a spus că dacă mai aşteptaţi puţin poate... ", a spus Doiniţa la o emisiune TV. După care, la final, concluzia a fost fix aceea pe care au explicat-o atât Lora, cât şi Dan Badea în platoul lui Dan Capatos, că între vedetă şi tour managerul ei nu este nimic.

Reacţia Doiniţei Oancea i-a lăsat un gust amar Lorei. "Am făcut o alegere bună să pierd legătura cu anumite persoane. Mi s-au confirmat bănuieli azi nopate. Era linişte, nimeni nu a atacat-o. Ea face parte din trecutul meu şi al omului cu care lucrez. Mi se pare anormal să mă tragă la răspundere pentru ce spun în prezent la nervi, fiind în postura de fostă care numără zilele. Sunt dezamăgită, supărată, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că a făcut curat în viaţa mea", a declarat, pentru spynews.ro, Lora.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest