Lora, în doliu! Blocată în Bali, nu poate merge la înmormântarea persoanei dragi: „Lacrimile nu-mi vor alina durerea”

 

Lora trece prin momente grele! O persoană apropiată artistei a murit, iar pentru că încă este blocată în Bali, nu poate merge la înmormântare. Vedeta a făcut tragicul anunț pe contul său de socializare.

Una dintre cele mai importante persoane din viață Lorei a trecut în neființă. Este vorba despre dascălul care a învățăt-o ce este muzica și a îndemnat-o să urmeze o carieră în acest sens.

Lora a postat pe pagina sa personală un mesaj sfâșietor în care își amintește de cele mai plăcute momente cu profesorul ei de suflet. Artista a descris cu lux de amănunte momentul în care l-a cunoscut pe dascăl atunci când avea doar 7 ani.

 „Aveam 7 ani și era prima zi de școală. Stăteam timidă în bancă, parcă ascunsă după buchetul imens de trandafiri pentru doamna învățătoare Pavel Alma. La un moment dat a intrat în clasă el. Cu o atitudine și o voce impunătoare a anunțat că urmează o testare rapidă a talentului muzical.” așa și-a început Lora mesajul.

Pe finalul postării, artista s-a arătat marcată de faptul că a tot amânat vizitele pe care i le-a promis, iar acum, din cauza faptului să se află în Bali, nu va avea cum să ajungă să își ia „rămas bun” de la el.

„Mulțumesc domnule profesor Cristian Arginteanu! Mulțumesc pentru primele tabere de muzică de la Năvodari, pentru încredere, pentru strictețe, pentru că nu m-ați lăsat să mă abat de la drumul meu la care dumneavoastră ați construit baza. Lacrimile nu-mi vor alina durerea și regretele, când promisiunea de a vă vizita.. a rămas încălcată. Adio domnule profesor. Nu vă voi uita niciodată. Condoleanțe familiei, școlii generale nr. 7 Galați, tuturor celor care l-au iubit și pe care i-a îndrumat”, a încheiat Lora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aveam 7 ani și era prima zi de școală. Stăteam timidă în bancă, parcă ascunsă după buchetul imens de trandafiri pentru doamna învățătoare Pavel Alma. La un moment dat a intrat în clasă el. Cu o atitudine și o voce impunătoare a anunțat că urmează o testare rapidă a talentului muzical. Până a ajuns la banca mea mă făcusem și mai mică, de rușine. Văzusem la ceilalți ce trebuia să fac. Prima dată să repet cu exactitate bătăile lui cu pixul în bancă, apoi să reproduc un "la, la, laaa, la, la". Palmele îmi erau umede, ochii la fel, îmi țiuiau urechile și aș fi vrut să mă evapor, numai să nu mă vadă. M-a văzut. S-a uitat în ochii mei câteva secunde, care au părut minute, cu o expresie severă dar cumva zâmbitoare. Exact ca în poza asta. Și am bătut..și am cântat..și de atunci am fost solistă în corul școlii nr. 7 din Galați. Eram eu și fetele de gimnaziu. Au urmat concursuri, grupuri de fete, albume de colinde..el a convins-o pe mama să mă lase să cânt. Chiar a certat-o. A fost cel mai bun..strict, dur, când era vorba de muzică și cel mai amuzant când era vorba de distracție. Mulțumesc domnule profesor Cristian Arginteanu! Mulțumesc pentru primele tabere de muzică de la Năvodari, pentru încredere, pentru strictețe, pentru că nu m-ați lăsat să mă abat de la drumul meu la care dumneavoastră ați construit baza. Lacrimile nu-mi vor alina durerea și regretele, când promisiunea de a vă vizita.. a rămas încălcată. Adio domnule profesor. Nu vă voi uita niciodată. Condoleanțe familiei, școlii generale nr. 7 Galați, tuturor celor care l-au iubit și pe care i-a îndrumat. 🎶🖤😔

O postare distribuită de LORA (@loraofficial) pe


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest