Lora, în mijlocul unui cutremur cu magnitudinea 7 în Bali! Cum se simte vedeta acum

 

Lora s-a aflat în mijlocul unui cutremur cu magnitudinea 7 în Bali! Vedeta și iubitul ei sunt captivi în afara granițelor de câteva luni, iar evenimentul a fost unul care i-a speriat destul de rău pe cei doi, mai ales că nu se pot întoarce deocamdată în țară.

Lora și Ghenu au trecut prin momente dificile, în momentul în care paradisul în care locuiesc a fost zdruncinat de un cutremur cu magnitudinea 7. Artista le-a vorbit urmăritorilor ei de pe contul de socializare despre experiența pe care a trăit-o.

Din fericire, Lora se află în afara oricărui pericol și i-a revenit zâmbetul pe buze. "A fost cutremur de aproape 7 grade. Am zâmbit. Eu zic să vă îngrijorați. 🌴 #moldoveanca #amazing #bali #islandofgods", a scris Lora imediat după cutremur.

Sunt captivi în Bali de cinci luni!

Ceea ce trebuia să fie un loc dintr-o în care să se relaxeze, s-a transformat cu rapiditate în căminul în care stau încă din martie! Lora și Ghenu au plecat în Bali înainte ca granițele țarii să fie închise din cauza pandemiei și acolo au rămas.

După ce mai multe bilete de avion le-au fost anulate, Lora și Ghenu au decis să rămână în Bali până când lucrurile vor intra, din nou, în normal.

„S-a deschis aeroportul din Dempasar, capitala Bali, zboară anumite companii, nu și compania noastră. Ca să nu ne mai amâne de la săptămână la săptămână, am pus zborul pe 20 iulie. Pe 23 e ziua mea de naștere și ar fi drăguț să fiu cu cei dragi. Îmi e dor de toată lumea, de țară, de călătorit prin țara mea. Sunt curioasă dacă voi intra în izolare 2 săptămâni, am testele făcute.”, a spus Lora.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest