Lora, în pragul durerii! Mama artistei a murit!

 

Zi cumplită pentru Lora! Mama artistei s-a stins din viață, după ce o lungă perioadă de timp, s-a confruntat cu o boală necruţătoare.

Lora trece prin cele mai grele momente din viaţa sa. Cea care i-a dat viaţă şi care îi era cea mai bună prietenă, a trecut în nefiinţă în cursul zilei de duminică. Mihaela Petrescu a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu ceva timp şi în ciuda tratamentelor pe care le-a urmat, boala a răpus-o în cele din urmă.

Anunţul tragic a fost facut chiar de artistă, pe pagina sa personală, prin intermediul unui mesaj cu un impact emoţional extrem de puternic. "Cine are părinţi, pe pământ nu în gând Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând.." Drum lin mama scumpă..ai plecat cu jumătate din inima mea..". a scris Lora pe Facebook. 

De curand, Lora a publicat, pe pagina ei de socializare, un mesaj prin care anunţa că se va retrage pentru o bună bucată de timp pentru a se ocupa în totalitate de mama sa. Din cuvintele pe care le-a scris în urmă cu câteva zile, reiese faptul că starea de sănătate a celei care i-a dat viaţă, nu era deloc una bună.

"Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea", transmitea artista la acel moment.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest