Lora, întoarcere temporară în România, după două luni de izolare în Bali? Se gândește să părăsească țara

 

După două luni de izolare în Bali, Lora a luat decizia la care nimeni nu se aștepta. Se întoarce în țară, dar s-ar putea să o vedem din ce în ce mai rar. Artista vrea să se mute din România. Ba chiar mai mult de atât, are si un plan bine pus la punct.

Lora urmează să părăsească paradisul în care a trăit pe toată perioada de carantină. „Pe 9 iunie este ultima zi de cazare aici. Și noi ne-am mutat, dar după o săptămână am primit cum că compania de la care cumpărasem biletele de avion își reia activitatea pe 9 iunie, iar atunci avem zbor. Mi s-a părut așa... wow. Ce coincidență. O să îmi fie foarte dor de locul ăsta pentru că ne-am obișnuit aici.” a mărturisit Lora pe pagina sa personală.

Clipele magice pe care Lora le-a trăit în Bali au făcut-o pe artistă să recurgă la o decizie radicală: „Ne-a pus serios pe gânduri locul ăsta... o să vedem cum facem că poate ne împărțim. Să stăm o parte din an aici, o parte din an în România.” a completat artista.

Chiar dacă Lora a avut inițial un șoc când a aflat că pe toată durata stării de urgență trebuie să rămână acolo, cu timpul, s-a acomodat. De mai bine de două luni, Bali a devenit a doua ei casa.

Lora nu a stat degeaba pe insula din Indonezia. Cântăreața s-a gândit să filmeze un videoclip în Raiul în care a rămas blocată. Mai mult decât atât, blondina a pus totul la punct. Lora a dezvăluit că acțiunea din noul său videoclip va avea loc în locul în care au stat două luni, iar imaginile vor putea fi văzute de publicul larg abia în toamnă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest