Lora, într-o ipostază deloc ortodoxă! Ce detaliu a omis artista: „Are sau nu are chiloți pe ea?”/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Lora a fost surprinsă într-o ipostază deloc ortodoxă, dar ce a încins imaginația tuturor reprezentanților de sex masculin a fost un detaliu pe care l-a omis, atunci când a publicat materialul video pe contul său de socializare.

Oops, i-a scăpat! În cadrul unui filmuleț de pe pagina sa de instagram, în care le vorbea fanilor ei, Lora și-a lăsat „bijuteria” la vedere. Îmbrăcată într-o rochie maxi, cu motive florale și cu un decupaj adânc pe picior, vântul nu a fost deloc prietenos cu artista care i-a dezgolit zona intimă.

Imediat după ce a publicat imaginile pe pagina sa personală, urmăritorii artistei au sărit cu comentarii în care au atenționat-o că ar fi fost mai bine dacă ar fi purtat lenjerie intimă ca să scape de un stres.

”Mi se pare mie sau nu are chiloți si bate vântul se vede .... :))))/ Trage o pereche de chiloti/ Ti se vede p@#$%^$/ Mi se pare chiar lipsa de respect sa ne apari in p@#$% goală/ Felicitari! Ai reusit! Se vede bine :-)/ Lora, mulțumim ca vedem ce nu vede nici soarele”, iar lista comentariilor de genul ar putea continua la nesfârșit.

Nu este pentru prima dată când Lora este protagonista unui asemenea moment. Dacă de data aceasta, arătarea zonei intime nu a fost voită, nu putem spune același lucru și despre imaginile pe care le-a publicat ziele trecute din Bali. Artista s-a pozat goală pușcă pentru fanii săi, în cinstea strângerii a 1 milion și 300 de mii de urmăritori pe pagina sa de instagram.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest