Lora s-a săturat de iubiri mediocre! Să fie oare vreo aluzie la relaţia cu Dan Badea?

 
+2 click pentru
galerie

Îndrăgita cântăreaţă Sylvia a scris pe blogul personal despre cele mai intense trăiri ale ei! Interesant este că o altă cunoscută cântăreaţă, şi anume Lora, se regăseşte întru totul în postarea emoţionantă făcută de colega ei de breaslă.

Sylvia a vorbit despre cum ar trebui să fie o relaţie, dar şi despre cum ar trebui să iubească un bărbat. Idealuri, întruchiparea femeii aproape de perfecţiune, dragoste şi dorinţe, despre toate aceste lucruri a scris cântăreaţa pe blogul personal.

"Aşa cum am scris şi acolo avem o singură viaţă şi nu are rost doar de dragul, mă rog, unei relaţii, unei căsnicii sau că e vreun copil la mijloc să sacrifici toată viaţa şi să fii nefericită. Mi s-a întâmplat şi mie, de asta am şi scris postarea şi o să urmeze şi altele pe blog în care o să povestesc mai multe lucruri generale în care sunt convinsă că se vor regăsi foarte multe femei," a declarat Sylvia, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Postarea Sylviei i-a atras atenţia Lorei care s-a regăsit în toate cuvintele înşirate de colega ei de breaslă. Să fi trecut şi Lora printr-o experienţă asemănătoare şi s-a complăcut la un moment dat într-o relaţie care nu o făcea fericită?

"Nu ştiu pentru că nu am vorbit cu Lora. Am văzut că a dat share la postearea mea de azi-dimineaţă, dar probabil că s-au regăsit foarte multe femei în postare. Nu ştiu ce argumente să-ţi aduc, am dreptate cu ce scriu acolo pentru că ştii, poate fiecare dintre noi ne-am simţit neglijate într-un fel sau altul într-o relaţie şi atunci, cel mai bine după părerea mea este să iei atitudine," a adăugat Sylvia.

Află mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facbook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest