Lora se pregăteşte să devină mămică pentru prima dată! „Sper să fac un copil care să nu fie atât de obraznic” VIDEO

 

Lora şi Ionuţ Ghenu formează unul dintre cele mai frumoase şi stabile cupluri din showbiz-ul autohton. Chiar dacă sunt împreună de câţiva ani, cei doi nu au dat niciun semn că şi-ar dori să aibă un copil împreună, dar iată că acum frumoasa artistă se pregăteşte de pasul cel mare!

După ce şi-au setat o listă de priorităţi, în care pe locul întâi se afla construirea unei case spaţioase, cu etaj, iată că lucrurile s-au schimbat la 180 de grade pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Cei doi au decis să schimbe ordinea lucrurilor de pe listă, dat fiind că împlinirea visului de a avea o casă mare, o să mai dureze ceva.

Aşa că acum pe primul loc se afla întemeierea unei famili.Dar până vor deveni fericiţii părinţi au unui copil minunat, Lora şi Ionuţ Ghenu se bucura de compania unor animale de companie. În cadrul unui interviu pentru viva.ro, Lora a mărturisit că este mai hotărâtă ca niciodată să devină mămică, chiar dacă încă nu este gata casa visurilor sale.

„Am doi copii, doi motani foarte obraznici, sper să fac un copil care să nu fie atât de obraznic ca ei. Nu mă sperie responsabilitatea de mamă, doar că eu tot am vrut casă înainte și tot timpul interveneau alte cheltuieli. Asta e singura fază, dar nu cred că o să mai aștept prea mult, adică mi-am dat așa un ultimatum: mă apuc de treabă că dacă stau așa după casă, nu o să fie niciodată momentul”, a declarat, pentru VIVA!, Lora.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest