Lora și Ghenu, experiență dură, după ce au rămas blocați peste hotare, din cauza pandemiei! „Ai nimănui, fără mâncare”

 

Chiar dacă foarte multă lume și-ar fi dorit să aibă parte de o vacanță prelungită în Bali, nu este și cazul Lorei și al partenerului său. Cei doi au rămas blocați peste hotare, din cauza pandemiei de coronavirus, și în fiecare zi se confruntă cu noi probleme.

Contextul actual i-a împiedicat pe Lora și Ghenu  să se mai întoarcă în țară și au dezvăluit că vor rămâne în Bali, până le vor expira vizele. Doar că așa cum zilele trec, se duc și banii, motiv pentru care au rămas fără prea multe resurse financiare.

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla", a declarat Lora, în urmă cu puțin timp.

Dar problemele nu se opresc aici. Se pare că în resort-ul în care s-au cazat, urmează trei zile de sărbătoare, în care curentul electric și internetul vor fi oprite. Astfel că Lora și Ghenu au pornit în căutarea unui alt loc de stat.

„Vrem să ne mutăm neapărat de aici. Urmează 3 zile de liniște și întuneric. Este o sărbătoare și se sting luminile, vom rămâne fără curent electric, fără internet și încercăm să ne orientăm spre o vilă mai mare. Este foarte frumos aici unde suntem, însă ne sperie că o să rămânem ai nimănui, pe întuneric, fără mâncare”, a spus Lora, în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest