Lora și Ghenu, în pragul disperării! Nu se pot întoarce în țară după ce biletele de avion le-au fost anulate, din nou!

 
+2 click pentru
galerie

Ce trebuia să fie o vacanță de relaxare s-a dovedit a fi un coșmar fără sfârșit. Lora și Ionuț Ghenu au rămas blocați în Bali, din cauza pandemiei de coronavirus și după ce zilele trecute artista anunța că vor reveni în țară pe 9 iunie, acum a primit o veste proastă. Biletele de avion au fost anulate iar.

Lora și iubitul său sunt nevoiți să mai rămână în Bali, după ce timp de trei luni de zile, insula le-a fost casă. În cadrul unei emisiuni TV, cântăreața a dezvăluit că zborul lor a fost anulat din nou, iar șansele să revină pe meleagurile natale până pe data de 25 iunie sunt extrem de mici.

„Trebuie să vă spun ceva. Sunteți pregătiți? Zborul nostru a fost din nou anulat. S-a amânat totul pentru cel puțin 25 iunie. Speram că pe 9 iunie putem pleca”, a spus Lora în cadrul unei emisiuni TV.

Cei doi amorezi încearcă să se reîntoarcă în România încă de pe data de 7 aprilie, însă închiderea granițelor ca măsură de siguranță împotriva pandemiei de coronavirus le-a pus mari bețe în roate.  

Tot răul spre bine!

Pentru că a rămas blocată în Rai, Lora a decis să profite de priveliștile minunate de care s-a bucurat mai bine de trei luni, astfel că își pregătește un super videoclip în Bali. Din spusele artistei, clipul va fi lansat abia în toamnă, însă pregătirile au început și a filmat deja câteva scene care, cu siguranță, vor tăia respirația fanilor săi, dacă e să ne luăm de ultimele imagini postate pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest