Lora și Ghenu se întorc, astăzi, în România, după cinci luni de izolare în Bali!

 

După cinci luni de stat în izolare în Bali, Lora și iubitul ei, Ghenu, se întorc, în sfârșit, pe plaiurile natale! Cei doi vor zbura astăzi spre România!

Lora și Ghenu se vor întoarce în România, în cursul zilei de astăzi, după ce timp ce cinci luni de zile au fost blocați în Bali din cauza restricțiilor de călătorie impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Ce trebuia să fie o vacanță scurtă și relaxantă pentru Lora și iubitul ei, s-a dovedit a se transforma într-un coșmar... însă pentru puțin timp. Dacă la început, dorul de casă și de cei apropiați îi copleșeau, ulterior, cei doi s-au acomodat cu Raiul în care au rămas blocați și au început să îl numească “acasă”.

Anunțul întoarcerii în țară a fost făcut de Lora pe contul său de socializare, unde s-a arătat extrem de entuziasmată de faptul că își va revedea persoanele dragi, deși în Bali a cunoscut multe persoane minunate cu care a legat prietenii strânse.

”Încă nu-mi vine să cred că mâine, după 5 luni, zburăm spre casă. Doamne ce experiență! 🙏❤🌠”, a spus Lora pe pagina sa de Instagram!

Este însărcinată?

Recent, în presă s-a vehiculat faptul că Lora ar fi însărcinată pentru prima dată, iar asta după ce un coleg de platoul al artistei a dat-o de gol. Ideea a fost întărită de reacția lui Ionuț Ghenu, atunci când a fost felicitat în cadrul unei emisiuni TV pentru noul rol pe care îl va avea. Iubitul Lorei nu și-a dorit să comenteze deloc pe baza subiectului și a schimbat conversația total.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest