Lora și Ghenu se mută definitiv în Bali, după ce au rămas blocați acolo din cauza pandemiei? „Mă simt ca acasă”

 

Lora și Ghenu sunt blocați în Bali de aproape trei luni! Și chiar dacă la început credeau că trăiesc un coșmar, treptat, treptat, cei doi s-au relaxat și au profitat de plin de timpul petrecut în Paradis. Iar sentimentele trăite acolo i-au făcut să numească „acasă” locul în care au rămas captivi, din cauza pandemiei de coronavirus.

Lora a dezvăluit că a trecut prin tot felul de stări, de la disperare, teamă, până la fericire absolută, din cauza blocării în Bali. După ce a analizat lucrurile la rece a conștientizat că a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat, iar cunoscuții săi au fost primii care au observat diferențele.

”La început am trecut printr-un roller coaster emoțional, eram panicată că nu aveam control, nu știam ce se va întâmpla. Acum realizez că mi-a prins foarte bine obligația aceasta pe care mi-a dat-o viața, de a sta izolată într-un astfel de loc. Am avut timp să mă ocup de mine, nu mai am starea aceea negativă dată de stres și alergătura continuă. Toți cei cu care vorbesc la telefon îmi spun că acum sunt cea mai bună versiune a mea”, a mărturisit vedeta pentru Click. 

Vor să se mute definitiv in Bali?

Bali a devenit a doua lor casă, din cauza contextului actual, dar chiar și așa, Lora a mărturisit că dorul de familie nu o lasă să se bucure pe deplin de Paradisul în care se află, însă, cu siguranță, nu va exista an în care să nu își facă vacanța unde locuiește acum. 

„Mă simt în singuranță aici. Mă simt ca acasă, deși îmi lipsește familia. Cel mai dor îmi e de fratele meu, de surorile lui Ionuț, de nepoțel, de trupa mea... Îmi e dor de scenă, cu toate că aici n-am mai simțit nevoia să cânt. M-am concentrat pe alte lucruri frumoase care-mi fac bine.” a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest