Lora și Ionuț Ghenu, probleme mari din cauza pandemiei de coronavirus, după ce au rămas blocați peste hotare!

 
+2 click pentru
galerie

Și-au făcut bagajele, au decolat și au ajuns la Bali, unde s-au bucurat de o vacanță de vis. La sfârșitul sejurului, Lora și Ionuț Ghenu s-au trezit în imposibilitatea de a se mai întoarce în România, după ce toate zborurile au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.  

În contextul actual, nimeni nu își dorește o vacanță prelungită, mai ales când ești forțat să stai departe de casă și de cei dragi. Lora, prin intermediul unui mesaj pe contul său personal, a mărturisit că au fost nevoiți să închirieze o căsuță în Bali și, cel mai probabil, vor ajunge în situația în care se vor confrunta cu probleme financiare, din cauza incidentului neașteptat.

”Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate.”, susține ea. 

Și pentru că lucrurile nu sunt deloc roz nici la celălalt capăt al pământului, cei doi deja și-au luat măsuri de siguranță împotriva virusului care a isterizat întreaga planetă. Astfel că, Ionuț Ghenu a cumpărat măști de protecție atât pentru el, cât și pentru Lora și, așteaptă să vadă cum va evolua situația, între timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest