Lora, transformată total după operațiile estetice! „Nu mi-am injectat pomeții și nici buzele”/ GALERIE FOTO

 
+5 click pentru
galerie

De-a lungul timpului, evoluția Lorei a fost una fantastică, atât din punct de vedere profesional, cât și al înfățișării. Imaginea cu care a debutat nu mai are nicio legătură cu cea pe care afișează acum, iar gurile răutăcioase spun că totul se datorează medicului estetician, chiar dacă informația a fost infirmată de cântăreață de nenumărate ori!

Lora a suferit o transformare incredibilă de-a lungul anilor și nu de puține ori a fost acuzată de faptul că nu vrea să recunoască intervențiile estetice pe care le-a suferit. În urmă cu ceva timp, vedeta mărturisea că singura operație la care a apelat a fost cea de rinoplastie, iar restul trăsăturilor s-au „organizat” de la sine.

„Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul de viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta. Acum mă simt foarte bine după cât am avut de tras și încerc să mă feresc. Chiar dacă îmi place bătăia, fanii serialului Lara au văzut asta, sunt un asasin al guvernului și dau foarte multă bătăiță în serial și mai și primesc”, a declarat Lora, pentru revista VIVA!

Tot în urmă cu ceva timp, Lora infirma și zvonurile precum și-ar fi injectat acid hialuronic în buze. Artista dezvăluia că noul aspect al feței este datorat de aparatul dentar care i-a repoziționat maxilarul.

"Nu mi-am mărit buzele. E rezultatul aparatului care mi-a adus dinții în față. Mult. Și mi-a înălțat mușcătura, nu mi-am cioplit maxilarul. Nu mi-am injectat pomeții și nici buzele sau fundul. Mi-am operat nasul pentru că era rupt. Automat s-a repoziționat și buza superioară.", a continuat Lora, pe Facebok. 

Așa arăta Lora înainte - GALERIE FOTO


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest