Loredan Groza, totul despre umilințele la care a fost supusă: „Hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare”

 

Loredana Groza a vorbit deschis despre toate umilințele la care a fost supusă înainte ca numele ei să devină unul cunoscut în întreaga țară. Vedeta a povestit cu lux de amănunte suferințele prin care a trecut și care au lăsat urme adânci în sufletul ei.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală românească, însă puțini sunt cei care cunosc cumpenele prin care a trecut la începuturile carierei sale. În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, jurata „X Factor” a mărturisit că a avut parte de numeroase drame în copilărie.

În contextul înmulțirii cazurilor de bullying din școli, Loredana Groza și-a adus aminte de momentele în care atât ea, cât și fratele ei au fost batjocoriți de colegi, cât și de profesori. Vedeta a dezvăluit că au fost ani de zile în care a îndurat răutatea persoanelor de vârstă cu ea, dar și a celor care trebuiau să dea un exemplu pozitiv, însă încercau să o pună la pământ.

„Trauma care se creează este o traumă pe care o porți cu tine o viață întregă, copilul pătrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență. Am trăit și eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise Chio-Chio, și pe mine, sora lui Chio-Chio. Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea: Hai, Steluța, la tablă, hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare!”, a dezvăluit Loredana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest