Loredana Chivu a aruncat bomba, după ce toată lumea o credea cuplată: „E ceva ce am simțit să scriu”

 

După ce s-a afișat în văzul tuturor în brațele unui bărbat alături de care părea foarte fericită, Loredana Chivu aruncă bomba și face confesiuni total neașteptate. S-a spus că cei doi ar avea o relație, iar apoi s-ar fi despărțit. Însă lucrurile nu stau deloc așa. Care este adevărul, ne-a spus chiar fosta asistentă TV în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Loredana Chivu încă se află în rândul burlăcițelor. Fosta asistentă TV a dezvăluit că ultima ipostază în care s-a fotografiat alături bărbatul alături de care era toată un zâmbet nu a reprezentat nimic. Mai mult de atât, blondina a ținut să precizeze că nu a mai avut o relație de mai bine de un an și se bucură din plin de statutul de femeie liberă.

Nu m-am despărțit de nimeni, nu a o relație cu nimeni, sunt o femeie singură. Nu știu de cine să mă despart, că nu am avut de cine să mă despart, asta e ideea. M-am despărțit acum mult timp, un an cred. Dacă am publicat o poză, nu am scris că suntem iubiți sau că suntem ceva, nu eram nimic, era o simplă poză. Este prietenul meu, o cunoștință și așa mai departe, dar nu relație”, a spus Loredana Chivu, într-un interviu pentru Antena Stars.

Iar dacă nu a avut nicio relație, asta înseamnă că nici nu a avut cum să se despartă de cineva. Cât despre mesajele profunde pe care le scrie pe contul său de socializare nu au nicio semnificație aparte, ci sunt simple cuvinte așternute pe internet.

”Nu am spus niciodată că mi-am făcut o relație. În ultima perioadă nu am afirmat că mi-am făcut o relație. Sunt la fel cum mă știți: o femeie liberă. Nu este uun story de despărțire, în primul rând este un lucru pe care eu am simțit să îl scriu, nu are nicio legătură cu ce se întâmplă acum în viața mea. Este un lucru pe care am simțit să îl scriu și atâta tot.” a completat fosta asistentă TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest