Loredana Chivu a luat calea bisericii! Motivul pentru care a mers la mormântul lui Arsenie Boca VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Loredana Chivu a dorit să fie mai aproape de Dumnezeu, aşa că şi-a făcut băgăjelele şi a vizitat mormântul Părintelui Arsenie Boca;. Blondina a simţit nevoia să se reculeagă şi să se îndepărteze de agitaţia specifică Bucureştiului.

Loredana Chivu a adoptat un outfit corespunzător mediului monahal. Într-o rochie lungă până în pământ, aceasta a accesorizat-o cu o eşarfă pe care a pus-o pe cap şi peste decolteul generos, cât şi cu o pereche de ochelari, pentru a nu i se vedea machiajul.

"Mi-a ajutat Dumnezeu să ajung din nou in locul unde îmi gasesc liniştea şi alinarea🙏🏻🙏🏻 Doamne ajută la toata lumea!", a scris Loredana Chivu.

Loredana Chivu a fost acomaniată în drumul spre căinţă, de prietena sa bună, Simona Traşcă. După ce s-au rugat şi s-au încărcat cu energie pozitivă, blondina a renunţat la accesoriile la care a apelat pentru a-şi acoperi bijuteriile, şi a plecat să servească masa, alături de amica sa.

Loredana Chivu, totul despre planurile de căsătorie

În urmă cu ceva timp, Loredana Chivu mărturisea în cadrul unui interviu, în exlcusivitate pentru Antena Stars că se vede femeie de casă, cu copii. Contrar aparenţelor, vedeta abia aşteaptă să aibă o familie pentru a-şi pune în practică cea mai mare pasiune: gătitul.

"Eu mă văd o nevastă casnică cu trei copii. Am timp să îi fac pe toți, toate la timpul lor. Nu am fost cerută încă. Dacă sunt măritată nu voi mai putea să dansez pentru că deja am început să pun bazele unei afaceri și o să mă ocup de altceva", a spus Loredana Chivu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest