Loredana Chivu, acuzată de moartea tatălui său: „Mi-a fost foarte greu să duc povară”

 
+2 click pentru
galerie

Suferința prin care a trecut Loredana Chivu își are adânc înrădăcinate ghearele și în prezentul fostei asistente TV. Tatăl ei s-a sinucis din cauza jocurilor de noroc, iar apropiații săi, în loc să îi fie alături, au acuzat-o pentru moartea părintelui.

În urmă cu doi ani, vestea că Loredana Chivu a încercat să se sinucidă, a zdruncinat întreg showbiz-ul românesc! Mulți nu au putut înțelege ce anume a stat la baza tentativei de suicid, mai ales când blondina părea că are tot ce își poate dori cineva, dar adevărul era altul.

Pe lângă decepția din dragoste pe care a trăit-o, Loredana Chivu a purtat pe umeri, încă de la vârsta de 18 ani, o povară imensă, după ce tatăl ei și-a pus capăt zilelor din cauza jocurilor de noroc. Nici în ziua de astăzi, fosta asistentă TV nu a înțeles ce anume l-a determinat pe părintele său să recurgă la acest gest.

„Mie mi s-a părut că îi era mai greu să îşi ceară iertare decât să se sinucidă. Nici măcar nu a lăsat un bilet de adio. Nu ştiu ce a fost în capul lui. Noi eram familia lui, îl susţineam în orice situaţie. El nu recunoştea că are probleme, se purta urât cu toată lumea. Eu trei ani nu am fost la cimitir. Eram foarte supărată.” A spus Loredana Chivu, în urmă cu ceva timp.

Durerii pierderii părintelui s-a adăugat și sentimentul de vinovăție pe care l-a trăit ani buni, după ce multe persoane apropiate familiei sale au acuzat-o de moartea tatălui său.

„Multă lume m-a acuzat ca tata s-ar fi ucis din cauza mea. Nu e adevarat! Mi-a fost foarte greu să duc povara morţii tatălui meu”, a mai mărturisit Loredana Chivu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest