Loredana Chivu, detalii exclusive la Antena Stars despre intervenția chirurgicală din Turcia: „Este una dintre cele mai grele și riscante operații”

 

Diva s-a operat de urgență în Turcia și a oferit amănunte despre modul în care a decurs totul în exclusivitate la Antena Stars.

 

Loredana Chivu a trecut prin emoții în Turcia, acolo unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Diva a decis că trebuie să facă o operație de liposucție și a oferit toate detaliile în exclusivitate la Antena Stars.

 

„Am avut o problemă de sănătate și am făcut această operație pentru mine. Este una dintre cele mai grele și riscante operații. Mă simt cât se poate de bine după operație, care zic eu că este complexă, tocmai ce am ieșit din spital. Acum stau în recuperare, mai stau câteva zile, sunt plecată din țară, sunt în Turcia, aici a avut loc intervenția. Toată lumea a fost foarte atentă cu mine. Am auzit diverse păreri, unele mai aiurea despre Turcia și cumva mi-a fost frică. Cum am trecut eu prin toate problemele pe care le-am avut, mi-a fost frică să plec de la noi din țară, dar acum mă bucur că am ales să vin aici, chiar a fost decizia corectă pentru mine. Dumnezeu a făcut să fiu aici, pentru că eram programată la alți doctori, la noi în România, și cumva așa s-a întâmplat, și mă bucur din suflet, pentru că totul a ieșit foarte bine, operația a decurs foarte bine și recuperarea post operatorie, nu am avut dureri cum am auzit în alte cazuri, că sunt dureri destul de mari la această operație, este una dintre cele mai grele și riscane operații.''a declarat Loredana Chivu la Antena Stars.

 

Pentru ca intervenția chirurgicală să fie una de succes, frumoasa blondină a fost nevoită să se îngrașe. De accea, în ultima vreme a pus câteva kilograme în plus expres pentru liposucție: ''Operația a durat cam trei ore, trei ore și jumătate... Am mai stat puțin la reanimare, iar când am ajuns în salon eram complet trează, eram complet fresh. M-am simțit foarte bine după operație și lucrul ăsta m-a uimit, pentru că nu mă așteptam, mă așteptam să fiu foarte rău, pentru că totuși am avut anestezie totală, am fost intubată. Am avut o problemă de sănătate și am făcut această operație pentru mine. Oricum știam dinainte că o să am această operație și știam că am nevoie de un anumit număr de kilograme, ca să fac această operație, să-mi iasă bine, așa cum îmi doream eu. Din această cauză, eu nu m-am simțit niciodată grasă și eu am pus pe mine oarecum intenționat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest