Loredana Chivu devăluiri la Antena Stars, după ce a primit un buchet de 501 trandafiri: „Ce e mai bun trebuie să ții pentru tine!”

 

Vedeta este îngropată în ultima perioadă în cadouri dintre cele mai exclusiviste, cu care se afișează imediat ce le primește pe rețelele de socializare.

 

Loredana Chivu s-a postat recent alături de un buchet de trandafiri albaștri, 501 la număr, și a afișat și o brățară de aur pe rețelele de socializare. În mod firesc, fanii vedetei vor să știe dacă aceasta este implicată sau nu într-o relație stabilă. În cadrul unei intervenții la Antena Stars, diva sexy a oferit câteva detalii despre cadourile primite recent.

 

Vedeta a precizat că într-adevăr, cadourile sunt de la un bărbat. Reținută, așa cum este de o perioadă bună de timp, Loredana Chivu nu a oferit prea multe detalii, așa că în continuare bărbatul care o răsfață la cote maxime este un secret pentru toată lumea. Ei bine însă, să fie oare într-o relație frumoasa blondină sau să fie vorba doar despre un admirator?

 

"Am mai primit un buchet asemănător, m-am bucurat câna l-am primit, nu zic de la cine este. A devenit o obișnuință, dar întotdeauna o să mă bucur de flori. Cred că toate femeile trebuie să primească flori. Acum am primit buchetul cu o brățară", a declarat Loredana Chivu la Antena Stars.

 

Blondina a învățat din greșelile trecutului, drept urmare a declarat că de mai multe luni a decis să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, iar de atunci a realizat că lucrurile îi ies mai bine. "Nu vreau să spun nimic de acest subiect. În ultima perioadă a vieții mele faptul că țin lucrurile private îmi ies mult mai bine. Ce e mai bun trebuie să ții pentru tine. Eu am învățat lecția", a declarat Loredana Chivu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest