Loredana Chivu, dur criticată după ce și-a pus cele mai mari silicoane din România. Cum a reacționat

 

Loredana Chivu a pierdut controlul propriului corp! S-a tunat până la refuz, a făcut intervenții estetice pe bandă rulantă. Blondina și-a pus cele mai mari silicoane din România, iar alegerea ei a fost dur criticată de cei care o urmăresc. Cum le-a răspuns fosta asistentă TV?

Când vine vorba de operații estetice, Loredan Chivu poate fi catalogată ca fiind regina intervențiilor din România. Fosta asistentă TV a transformat totul la ea și nu mai are nimic din trăsăturile cu care s-a născut. Însă asta nu pare a o deranja pe vedetă.

Recent, Loredana Chivu a decis să își facă o operație de mărire a bustului, optând pentru cele mai mari silicoane din România. Însă alegerea ei nu a fost deloc pe placul urmăritorilor săi, care au avut o reacție dură la adresa ei.

Iar dacă de obicei nu le dă importanță gurilor răutăcioase, de data aceasta, Loredana Chivu a avut o replică dură pentru cei care au criticat-o.

"Ai sânii mai mari decât capul”/"Într-o zi o să râmâi cocoșată de la sânii ăștia" au fost câteva dintre comentariile negative ale urmăritorilor ei. Însă nu a durat mult până când a venit și răspunsul blondinei: "Ca idee arăt cum vreau și îmi place mie, nu cum ați vrea voi. V-am pupat," a scris vedeta.

Sâni făcuți la comandă

Pentru că și-a dorit să dărâme recordul celui mai mare bust din România, Loredana Chivu și-a comandat implanturile mamare de care se bucură acum. Silicoanele de 2 kilograme sunt imense pentru corpul ei minuscul, mai ales dacă ținem cont că și-a făcut și o liposucție pentru a scăpa de grăsimea nedorită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest