Loredana Chivu, într-o ipostază de infarct! Blondina a arătat tot prin bluza transparentă! VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Loredana Chivu este o prezenţă care atrage atenţia tuturor, indiferent că aparţin sexului puternic sau a celui frumos! Paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe blondină, într-o ipostază de senzație, chiar în văzul lumii.

Loredana Chivu şi-a etalat sfârcurile jucăuşe, în public, fără să îi pese de părerea lumii! Pentru ca un corp ca al ei, nu poate fi întreţinut fără sport şi o alimentaţie sănătoasă, focoasa blondină este clientă fidelă a sălilor de fitness.

În urmă cu câteva zile, vedeta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce mergea să semneze condica de prezenţă la sală. Loredana Chivu a îmbrăcat o bustieră extrem de mulată şi transparentă, prin care se vedeau sfârcurile jucăuşe, cât şi o pereche roz de colanţi care îi etala posteriorul perfect.

Pentru că se simte excepţional în pielea ei, blondina şi-a văzut liniştită de treabă, neinteresată de privirile şi părerile celor dinj jur. După ce a părăsit clădirea în care se afla sala de fitness, blondina s-a urcat la volanul bolidului său de lux şi s-a făcut nevăzută.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest