Loredana Chivu, probleme mari din cauza ultimei interveții estetice! „E destul de grav”

 

Loredana Chivu poate fi catalogată drept „Regina operațiilor estetice”, iar ca să își păstreze titlul, blondina a apelat la o altă intervenție, însă, de data aceasta, a avut probleme mari!

Loredana Chivu a suportat într-o singură zi două intervenții estetice. Una de înlocuire a silicoanelor, iar cealaltă de liposucție. Fosta asistentă TV a dezvăluit că recuperarea este mult mai grea decât la operațiile anterioare, însă încearcă să rămână optimistă.

”Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operația pentru lipo (n.r liposucție). Credeam că o să stau mai puțin, dar se pare că este destul de grav. Dar abia aștept să vă arăt rezultatele, abia aștept să le văd și eu. Dacă am lipsit de pe story am lipsit din această cauză pentru că nu m-am simțit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt”, a spus Loredana Chivu pe InstaStory.

E tunată din cap până în picioare

Loredana Chivu a trecut pragul medicului estetician de atât de multe ori încât nici ea nu mai știe. În urmă cu ceva timp, blondina a fost invitată în platoul emisiunii lui Morar de la Antena Stars unde a dezvăluit câte intervenții are, dar și de ce a vrut să își modifice trupul atât de mult.   

"Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, nu putea să respir. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni una la nas. (...) Nu, nu am cercei în sâni", a spus Loredana Chivu în direct la "Răi da' buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest