Loredana Chivu s-a logodit!

 

Seara trecută, Loredana Chivu a dat în cinstea sa o petrecere uriașă la care au fost prezenți zeci de invitați, dar și cântăreți cunoscuți, printre care Luis Gabriel, dar și Adrian Minune. Cu ocazia zilei sale de naștere, care a avut loc în urmă două săptămâni, acum Loredana Chivu a decis că trebuie să facă un eveniment ca la carte.

Deși trebuia să fie doar petrecerea pentru ziua ei de naștere, Loredana Chivu a avut parte de o surpriză uriașă din partea iubitului ei, căci da, ați înțeles foarte bine, focoasa blondină este într-o relație cât se poate de serioasă.

Chiar dacă în ultima perioadă a decis să-și țină viața sentimentală departe de ochii curioșilor, în realitate Loredana Chivu are o relație frumoasă alături de un bărbat care o face foarte fericită și care ieri seara a înghenucheat în fața ei și a cerut-o de soție.

Cu un buchet uriaș de trandafiri albi, dar și un inel de 18 K în valoare de peste 87.000 de euro, bărbatul i-a adresat Loredanei Chivu marea întrebare, aceea dacă vrea să-i devină soție. Evident, răspunsul fostei asistente TV a fost DA.

Deși nu a vrut să afle nimeni de faptul că s-a logodit și a încercat să țină totul în mare secret, iată că reporterii Spynews.ro nu ratează nimic, astfel că vă dezvăluim exclusivitatea zilei.

Despre partenerul ei de viață nu se cunosc prea multe lucruri, însă se pare că e un bărbat potent financiar dacă a ales să-i ofere un inel care costă aproape 100.000 de euro și știm bine că vedeta a avut parte și până acum de cadouri care mai de care mai valoaroase, care cel mai probabil au venit tot din partea partenerului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest