Loredana de la „Insula Iubirii” s-a căsătorit în secret! Fosta iubită a lui Hamude este însărcinată!

 
+5 click pentru
galerie

Loredana a fost una dintre cele mai controversate concurente de la „Insula Iubirii”. După ce l-a înșelat pe Hamude, bărbatul care a băgat mâna în foc pentru fidelitatea ei, cu una din ispitele masculine din reality show, blondina a devenit personajul cel mai discutat din emisiune. Cei doi s-au despărțit, anii au trecut, iar Loredana și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat cu care s-a căsătorit în mare secret și cu care așteaptă și un copil!

Au trecut patru ani de când Loredana și Hamude au participat la „Insula Iubirii” pentru a-și testa relația, patru ani în care fiecare a luat-o pe drumul lui în căutarea fericirii. Iar blondina a reușit!

Fosta concurentă de la reality show-ul de pe Antena 1 s-a căsătorit civil, în mare secret și în curând, va deveni mămică pentru prima dată! Dar asta nu este singura bombă pe care o primesc fanii emisiunii "Insula Iubirii"!

S-a transformat total

După participarea la emisiune, Loredana s-a schimbat radical! Fosta concurentă este complet transformată și se vede cu ochiul liber că a participat la ajutorul medicului estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic!

Pe lângă micile intervenții făcute, Loredana a renunțat la parul blond și s-a vopsit șatenă. Complexată de mărimea nasului, fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a apelat la rinoplastie, iar acum zici că este o altă persoană, iar imaginile din GALERIA FOTO stau drept dovadă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest