Loredana Groza, apariţie fără inhibiţii! La aproape 50 de ani, s-a afişat aproape goală FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Loredana Groza este o reală apariţie! Cunoscută pentru stilul nonconformist, artista a făcut o declaraţie de stil şi de această dată! În cadrul festivalului „Cerbul de Aur”, cântăreaţa s-a afişat într-o ţinută super sexy, care a furat privirile tuturor!

La aproape 50 de ani, Loredana Groza le dă clasă tuturor puştoaicelor! Cu un tonus de invidiat, artista este o femeie care debordează de încredere în sine, lucru care se vede de la o poştă. Lori a optat pentru o rochie neagră, ce i-a flatat silueta de sirenă, extrem de transparentă prin care a încins imaginaţia reprezentanţilor de sex masculin.

Celebra artistă a ales o coafură modernă care îi venea execepţional, iar cu un machiaj caracteristic, Loredana Groza a făcut senzatie la festivalul de muzică.

Părinţii nu au susţinut-o în carieră!

Într-un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta a oferit detalii din intimitatea relaţiei pe care a avut-o la începutul carierei, cu părinţii săi, dar şi care este secretul longevităţii în industria muzicală.

„Am crezut în steaua mea, am crezut în talent, am crezut în publicul meu. A încercat să nu îî dezamăgesc niciodată şi mereu am vrut să le dau mai mult decât atunci. Părinţii mei la început nu au fost de acord. Li se părea că a fi cântăreaţă nu este o meserie serioasă şi că nu este o meserie. I-am convins că am avut dreptate şi că întotdeauna trebuie să ai încredere în copilul tău, indiferent de cât de pregătit sau nepregătit ţi se pare pentru viaţă, trebuie să îi dai şansa să aleagă pentru el.” a mărturisit Loredana Groza în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest