Loredana Groza, luată cu ambulanța! Care este starea de sănătate a vedetei acum!

 
+2 click pentru
galerie

De la bal, la spital! După ce a participat cu câteva zile în urmă la nunta Simonei Halep, Loredana Groza a solicitat ajutor din partea medicilor.

 

Loredana Groza a fost luată cu salvarea. Vedeta a imortalizat momentul, fotografiindu-se în ambulanță, în timp ce echipajul medical lucra. Loredana a postat poza pe două rețele de socializare, chiar din mașina salvării. Artista i-a asigurat pe urmăritorii ei că se simte mult mai bine. „Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și susținerea voastră. Aveți toată iubirea și recunoștința mea', a scris Loredana Groza pe Instagram, în dreptul fotografiei respective

 

Vedeta nu a dezvăluit și motivele care au adus-o pe targa din ambulanță, însă cel mai probabil a contribuit și suprasolicitarea, având în vedere că în ultima perioadă artista a avut un program încărcat, cu numeroase evenimente, între care se numără și nunta dintre Simona Halep și Toni Iuruc. În plus, ea filmează și pentru sezonul 10 al emisiunii X Factor, de la Antena 1. În consecință, este foarte posibil ca artista să se fi simțit rău din cauza programului aglomerat și a nopților pierdute.

 

La nunta Simonei Halep, Loredana Groza a cântat o serie de piese, între care și Bună seara, iubite! „I-am pregătit ceva foarte romantic, special pentru acest moment atât de special din viaţa lor. «Bună seara, iubite!», normal. Suntem prietene, am cântat şi de ziua ei. Avem antecedente. Dar bineînțeles că acum e ca niciodată. Cu totul şi cu totul altceva. Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei şi prin felul în care ne inspiră şi să rămână în continuare number one‘, a spus Loredana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest