Loredana Groza nu e internată la Matei Balș! „Am văzut și eu cu stupoare!”

 

Într-un interviu acordat Antena 3, jurata XFactor a demontat zvonurile potrivit cărora ar fi infectată cu coronavirus. Ce s-a întâmplat cu vedeta!  

 

Loredana Groza a întreținut atmosfera și a făcut show la evenimentul anului, nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. La două zile distanță, vedeta s-a fotografiat pe targa unei ambulanțe,fapt ce a stârnit îngrijorare pentru fani cu privire la starea ei de sănătate. Astfel încât, în mediul online s-au răspândit o serie de zvonuri cumcă Loredana Groza ar fi infectată cu coronavirus, motiv pentru care a fost internată la Institutul Matei Balș din București.

 

Într-un interviu acordat Antena 3, vedeta a demontat toate zvonurile ce au circulat pe internet, spunând că nu are Covid 19 și, în consecință, nu a ajuns în grija personalului medical de la spitalul din Capitală. Mai mult, ea a dezvăluit că se simte excelent, iar în acest weekend are programat un mega-spectacol la Iași. Loredana s-a ferit să dea detalii cu privire la episodul ambulanța, dar a negat că ar fi fost diagnosticată cu virusul care face ravagii acum în România.

 

”Nicio legătură cu Spitalul Matei Balş, în care se pare că ar fi trebuit să fiu internată la ora asta. Nu am avut absolut nicio răceală, absolut nicio gripă, nimic legat de vreo boală COVID, sau vreo legătură cu vreo răceală. Vreau să le spun tututor celor care au citit aceste ştiri că sunt false”, a spus vedeta pentru Antena3.

 

Loredana Groza a mai mărturisit că este acasă, nu are nici răceală, nici gripă, nici nu este diagnosticată cu noul coronavirus și că tot ce s-a vehiculat în presă sunt informații eronate: "Nu sunt la spital, sunt acasă şi te urmăresc. Sunt în faţa televizorului. Am văzut şi eu cu stupoare. Nu are nicio legătură cu realitatea. Sunt nişte ştiri false, de la început până la sfârşit. Am citit şi eu dimineaţă şi zilele trecute. Am avut nişte probleme, o situaţie medicală care s-a rezolvat”.

 

Ea a mai adăugat că este imunizată complet, cu ambele doze, împotriva virusului și că ia în calcul să se vaccineze și cu cea de-a treia doză.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest