Lorena Tonciu a început o nouă poveste de dragoste: „Așa e calea mea acum luminată”

 

Viața Lorenei Tonciu a suferit o schimbare semnificativă după despărțirea de fostul ei iubit. Cu toate că această ruptură a adus multă suferință, o rază de lumină a apărut în viața ei. Sora Andreei Tonciu a început un nou capitol amoros alături de un bărbat din Dubai, iar această poveste a fost dezvăluită în exclusivitate pentru Spynews.ro.

”Nu mai sunt cu băiatul respectiv cu care avea o relație de peste patru ani, dar când nu te aștepți, uite apare cineva în viața ta și îți lumineaza calea. Așa e calea mea acum luminată, după atâta tristețe și ce ați mai scris voi pe acolo, acum chiar e calea mea luminată. Eu cu fostul am avut o relație foarte complicată, ne-am despărțit de ceva luni, dar nu vreau să vorbesc de fosta mea relație că e un capitol urât din viața mea”, a spus Lorena Tonciu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Partenerul Lorenei se dovedește a fi un romantic incurabil, surprinzând-o cu buchete uriașe de trandafiri. ”Trandafirii sunt de la un băiat, dar momentan nu e iubitul meu. E puțin spus admirator, dar nu e nici iubit.Mulțumesc lui Dumnezeu că acum, când m-am așteptat cel mai puțin, am început un nou capitol în viața mea și sunt ok, sunt fericită. Mai trebuie să treacă niște teste, după atâta așteptare nu pot să mă dau așa imediat. Mai trebuie să treacă niște teste, pe unele le-a trecut, pe unele mai vedem”, a mai spus Lorena Tonciu.

Cei doi s-au văzut și s-au plăcut în Orașul Milionarilor! ”Ne-am cunoscut în Dubai, eu am stat aproape o lună în Dubai, ne-am cunoscut după câteva zile după ce am ajuns acolo, prin intermediul unor prieteni comuni. De atunci am tot stat zi de zi împreună, ne-am văzut zi de zi, am ieșit prin oraș, cam de trei săptămâni-o lună ne cunoaștem”, a mai zis Lorena Tonciu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest