Lorenna și Bianca Rus, în scandal de mai bine de un an! Dezvăluiri la Antena Stars: „Ea era îndrăgostită de impresar!”

 

De peste un an, cele două artiste nu ratează niciun prilej să se înțepe reciproc. O nouă ieșire publică, un nou atac la adresa rivalei!

 

Lorena și Bianca Rus nu se menajează deloc pe unde se prind. Și asta nu de ieri, de azi, ci de mai bine de un an, de când Bianca a acuzat-o pe „rivală” că i-a furat iubitul. Disputa cu tentă amoroasă dintre cele două vedete este departe de a se fi încheiat. Invitată la Antena Stars, Lorenna a răspuns ultimelor acuzații pe care i le-a adus blondina.

 

Cu ceva vreme în urmă, Bianca Rus făcea mai multe comentarii negative cu privire la stilul vestimentar al Lorennei, dar artistta susține că acele remarci nu au deranjat-o. Totuși, lucrurile au stat diferit când a fost acuzată că i-a furat iubitul și spectacolele.

 

„Nu m-a deranjat că ea a comentat stilul meu vestimentar. Dacă această părere ar fi venit din partea unor persoane avizate în domeniu, atunci mi-aș fi pus semne de întrebare. (...) Sunt unii care vor să iasă în evidență și nu au cu ce, și se agață de cineva, pentru a fi băgați în seamă . Fata ciar aberează în ceea ce spune, cum că eu i-aș fi furat spectacolele, impresarul, iubitul. Normal că organizatorii cheamă la spectacole soliști care au ce să cânte. Pe vremea aceea nu avea ce să cânte.”, a declarat Lorenna la Antena Stars.

 

Din câte se pare, bărbatul pe care se duelează cele două artiste este un impresar, despre care Lorena spune că nu a avut decât o relație puternică de amiciție, spunând că-I este „ca un frate”, iar pentru acesta Bianca nu a reprezentat decât „o iubire de-o vară”. „Ea era îndrăgostită de impresar, băiatul care îmi era și îmi este ca un frate, cu care a avut o iubire de o vară, asta se știe.”, a spus cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest