Lovitură cruntă primită de Maria Constantin. Totul s-a năruit într-o clipă: „Era munca mea de atâția ani”

 

Cântăreața a povestit în exclusivitate pentru Antena Stars cum a ajuns să-și piardă munca de ani de zile cât ai clipi.

 

Îndrăgita cântăreață a avut parte de o întâmplare petrecută în urmă cu ceva vreme, dar care a marcat-o puternic. Despre ce a fost vorba? Marian Constantin și-a pierdut canalul de Youtube pe care avea în jur de 200.000 de abonați, strânși cu trudă de-a lungul timpului. Și asta din cauza unei singure melodii postate. Ea a primit report la cântecul respectiv, chiar dacă susține că avea acte în regulă pe melodie, iar Youtube a decis să-i închidă contul.

 

„Era munca mea de atâția ani, videoclipuri, melodii, bani investiți! Este foarte aiurea, se poate face foarte ușor rău! Acum, a trebuit să o iau cumva de la capăt cu noul canal de YouTube! S-a întâmplat acum multă vreme, când eu nu știam că Youtube-ul se monetizeză, aveam abonați foarte mulți. Eu nu știam lucrurile astea. Aveam pe cineva care se ocupa de lucrurile astea. Nu era nici măcar monetizat. Eu l-am pierdut, pentru că a fost cumva o neînțelegere. Am lansat o piesă, la care mi-a fost dat report, deși eu aveam acte pe piese respectivă”, a mărturisit Maria Constantin în exclusivitate la Antena Stars.

 

Cântăreața a mai spus că la vremea respectivă nici măcar nu avea canalul monetizat: „Atunci eram în mai multe procese, YouTube-ul mi-a răspuns că trebuie să înaintez un proces în care să am decizia judecătorească, cum că într-adevăr este piesa mea! Deși eu aveam acte pe piesa respectivă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest