Lovitură de grație pentru familia Denisei Răducu! Ce se întâmplă cu averea artistei: „Mi se pare absurd!”

 

Familia Denisei Răducu a primit o nouă lovitură de grație, în procesul pe care îl poartă cu reprezentanții casei de discuri cu care artista a colaborat pentru obținerea drepturilor de autor pentru piesele lansate de aceasta.

Deși au trecut mai mult de patru ani de când Denisa Răducu a trecut în neființă din cauza unei boli necruțătoare, lupta pentru averea artistei pare că nu mai ajunge la sfârșit. După aproape trei ani de chin prin tribunale, judecătorii au decis să plasese procesul altui complet de judecată, la un alt sector, sub motivul că nu ține de competența lor să soluționeze cazul.

În exclusivitate pentru Antena Stars, cumnatul Denisei Răducu a făcut primele declarații, după ce judecătorii care se ocupau de procesul artistei au „pasat” dosarul. Potrivit spuselor sale, mutarea a avut loc la începutul anului.

„Și-au dat seama că nu e de competența lor, l-au declinat la Judecătoria de sector unde aparține reclamantul, iar acum așteptăm termenul la judecătoria Sectorului 4.  Niciodată nu a fost disperată Adelina, probabil disperați în sensul că nu se termină mai repede sau se tărăgănează atât de mult, dar niciodată nu s-a pus problema disperării de bani. Vor fi chemați aceeași reprezentanți ai casei de discuri. Ei consideră că au drepturi asupra pieselor, noi considerăm că nu au dreptul și ei nu lasă de la ei, noi nu lăsăm de la noi și dacă justiția consideră că ei au dreptate să le revină lor.”, a spus cumnatul Denisei Răducu.

După ce a precizat că îl deranjează doar „tărăgănarea”, nicidecum faptul că nu intră în posesia banilor pe drepturile de autor, cumnatul Denisei Răducu a mărturisit și faptul că la mijloc este vorba de sume foarte mici, nicidecum de averi.

„O parte din piese revine celor pe care i-am amintit mai devreme, dar restul ne revine nouă. Vorbim de sume foarte mici. Care nu trec de 1000 de ron. Mi se pare cum alte 4-6 case de producție nu au nimic de obiectat, iar ceic are i-au fost alături când i-a fost greu, acum și-au dat seama că Denisa nu a avut nimic și nu are dreptul. Mi se pare absurd.”, a mai spus cumnatul manelistei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest