Lovitură după lovitură, nu doar pe teren, ci şi în afaceri! În ce constă averea impresionantă a Simonei Halep VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Simona Halep nu este o campioană numai pe terenul de tenis, ci şi în afaceri. Celebra jucătoare este o redutabilă femeie de afaceri şi se bucură de o avere cu adevărat impresionantă.

Simona Halep a cumpărat un hotel din Poiana Braşov pentru care a plătit nu mai puţin de două milioane de euro. Nici la mare, Simona nu stă prea rău din punct de vedere al achiziţiei imobiliarelor. Jucătoarea a investit într-un bloc din nordul staţiunii Mamaia. Construcţia a început în 2017, iar din 2018 a fost dat în folosinţă. Totodată a fost începută construcţia celui de-al doilea bloc, care va fi gata în 2020. Asociatul Simonei este chiar fratele acesteia. Societatea are un profit enorm, de 3,6 milioane de lei, conform datelor de la Ministerul Finanţelor. Şi nu doar atât. În Constanţa, Simona mai deține şi o cafenea pentru care a plătit 600 de mii de euro.

Contul sportivei este de aproximativ 30 de milioane de euro, pe care i-a strâns numai din sport, iar la aceştia se adaugă şi banii obţinuţi din afacerile pe care le deţine. Simona Halep are 18 premii câştigate în carieră, unul dintre el fiind de Grand Slam.

Şi contractele de publicitate reprezintă pentru sportivă o altă sursă care ajută la creşterea averii. Anul trecut a strâns aproximativ de 1,5 milioane de dolari din acestea, iar aici nu intră şi preţurile produselor pe care le-a primit cadou de la brand-urile de lux.

Turneul de la Roland Garros reprezintă o importantă oporturnitate pentru Simona, care ar putea câştiga fabuloasa sumă de 30 de milioane de dolari: bani pe care i-ar câştiga exclusiv din premiile din turnee. De asemenea, dacă Simona atinge minimum faza sferturilor de finală, va încasa 415 mii de euro.

Totodată, Simona Halep a obţinut calificare din optimile Roland Garros 2019. Victorie ce i-a adus acesteia un cec în valoare de 243 de mii de euro.

Simona Halep o va întâlni pe Iga Swiatek, astăzi, după ora 17:30, în optimile de finală ale turneului Roland Garros! Partida va avea loc pe arena „Philippe Chatrier”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest