Lovitură după lovitură pentru Mario Iorgulescu! Iubita tânărului mort în accident a pornit războiul! VIDEO

 

Decizie de ultimă oră în cazul lui Mario Iorgulescu! După ce a fost protagonistul unui accident rutier grav, în urma căruia a murit Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, fiul lui Gino Iorgulescu este acuzat de omor chiar de logodnica decedatului.

Chiar dacă s-a vehiculat în presă că există posibilitatea ca Mario Iorgulescu şi familia victimei sale să ajungă la un numitor comun, adevărul este cu totul şi cu totul altul! Fosta iubită a tânărului decedat a întors toate tunurile asupra preşedintelui LPF.

Patricia Esmeralda Mincă a depus o plângere penală împotriva lui Mario Iorgulescu. Motivul invocat este acela că urma să se căsătorească anul care urmează, iar accidentul rutier provocat de fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal i-a distrus viitorul.

„Arăt faptul ca formulez aceasta plângere penala potriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider ca modul în care a acționat, în calitate de conducător auto a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-va sa aveți în vedere ca în urma administrării probelor, inclusiv retinerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia. Cel puțin eu consider ca numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul sau ca pe o arma, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc neavând nicio șansă de supraviețuire. (...) doresc sa achit toate cheltuielie generate de expertizele medico-legale și tehnice auto, pentru urgentarea soluționării dosarului”, se arată în plângerea depusă de fosta logodnică a lui Dani Vicol, victima accidentului produs de Mario Iorgulescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest