Lovitură pentru părinții lui Răzvan Ciobanu! Ce decizie au luat, după ce parastasul de un an a fost interzis, din cauza pandemiei

 

Moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu a adus foarte multă durere și tristețe în inimile tuturor celor care îl iubeau și apreciau. Și chiar dacă a trecut un an de la pierderea celebrului creator de modă, părinții lui nu se pot obișnui cu ideea că fiul lor nu mai este printre ei. Iar acum, au primit o nouă lovitură!

Părinții lui Răzvan Ciobanu nu mai pot organiza slujba de pomenire de un an, din cauza măsurilor de siguranță impuse de autorități pentru combaterea răspândirii pandemiei de coronavirus. Și dacă singura metodă prin care îsi mai alinau dorul era să meargă la mormântul designer-ului, cei care i-au dat viață, au interzis și din acest punct de vedere, din aceleași cauze.

Astfel că mama și tatăl lui Răzvan Ciobanu vor pregăti pachete cu produse alimentare pe care le vor împărți persoanelor sărace. Potrivit playtech.ro, surse apropiate familiei Ciobanu au dezvăluit că toată nebunia cauzată de virusul COVID-19 a reușit doar sa aducă încă un nor negru de durere asupra mamei designer-ului, pentru că nu îi mai poate duce lumină, așa cum și-ar fi dorit.  

„Li s-a stins bucuria și viața din ochi. Doamna Elena a mers zi de zi la cimitir până când a început dezastrul ăsta cu COVID 19. Spune că așa se simte mai aproape de fiul ei, dacă îi duce lumină. Ei oricum au avut mereu o relație specială. Cu toate acestea, anul acesta vor face pachete și vor împărți oamenilor săraci și cui vor putea, chiar dacă nu vor putea face o slujbă la cimitir”, a declarat în exclusivitate un apropiat al familiei Ciobanu, pentru Playtech.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest